Jongerenprogramma RTV Purmerend genomineerd

Purmission, het jongerenprogramma van RTV Purmerend, is genomineerd voor een van de Lokale Omroep Awards in de categorie ‘innovatief’. Er zijn nog vier andere inzendingen voor deze categorie genomineerd. Een jury onder leiding van tv- en radiopresentator Toine van Peperstraten kiest de winnaar. Die wordt zaterdag 9 september bekendgemaakt.

Purmission is elke zaterdagavond te horen én te zien op RTV  Purmerend. De makers zijn Mitchell Vermaning (19), Josette Josseaud (16) en Joram de Groot (14) en zij voelen feilloos aan op welke manier zij de doelgroep (12 tot 25 jaar) kunnen boeien. Het innovatieve zit ‘m vooral in het gebruik van social media’, vertelt eindredacteur Ronald Hilligehekken. ‘Snapchat, Instagram en Whatsapp worden volop gebruikt en er is zelfs een door Mitchell gebouwde Purmission app, waarmee de makers aantonen dat ze op een nieuwe manier een band met hun publiek kunnen opbouwen.’

Vorig jaar wist RTV Purmerend een Lokale Omroep Award in de wacht te slepen in de categorie ‘nieuws’.  De uitzending vanuit P3 over de mogelijke komst van asielzoekers werd door de OLON, de overkoepelende organisatie van lokale omroepen in Nederland, als beste beoordeeld.


Trefwoorden: lokale omroep awards purmisson
Geplaatst

woensdag 21 juni 2017 | 09.17 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 21 juni 2017 | 10.22 uur

Auteur

redactie RTV Purmerend