RTV Purmerend.nl

"Purmerend nog liberaler maken"

De VVD Purmerend gaat de gemeenteraadsverkiezingen in met Jan Peter Dompeling als lijsttrekker.  De ambitie van de VVD Purmerend is om met Dompeling aan het roer bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018 de grootste partij te worden.   

Door zijn partij wordt Jan Peter Dompeling omschreven als een 'daadkrachtig persoon met veel positieve energie die goed politiek kan handelen.’ Een typische persoonlijkheid om het liberale geluid goed te laten klinken in onze stad.’, aldus VVD Purmerend.

Jan Peter Dompeling is 55 jaar en sinds 2010 raadslid in Purmerend. Naast het fractiewerk is hij regioraadslid in de stadsregio Amsterdam geweest. Zelf zegt hij over zijn verkiezing: ‘Uiteraard ben ik vereerd dat de leden mij hebben aangewezen als de lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Bovendien vind ik het belangrijk dat de huidige fractie mij volledig steunt. Ik wil mijn kennis en passie inzetten om de VVD in Purmerend een prominente plaats te laten innemen om deze stad nog liberaler te maken.’