Tien uur live muziek op 28e Parckpop

Elke laatste zondag van de bouwvak staat Ilpendam in het teken van Parckpop. Dit jaar voor de 28e keer en RTV Purmerend is er weer bij met een live registratie op televisie en radio. Parckpop is tien uur muziek, van hardrock tot reggae, van pop tot funk en van hiphop tot americana, op zondag 27 augustus.

Parckpop is al vele jaren een begrip in Waterland en ver daarbuiten. Het gratis festival in het Burgemeester van Oorschotplantsoen trekt jaarlijks drommen bezoekers, die genieten van tien uur lang live muziek, gezelligheid en een drankje.  Zoals elk jaar staan twee podia opgesteld: het Amstel Podium en het Rabo Podium. Elke band speelt een half uur en krijgt daarvoor niet betaald. Parckpop draait volledig op vrijwilligers.
Tijdens de 2017-editie van Parckpop treden vanaf 13.30 uur bands uit Volendam, Ilpendam, Edam, Purmerend, Zuidoostbeemster op. Maar ook groepen uit de (zeer) wijde omgeving komen  spelen: Hoorn, Amsterdam, Medemblik, Badhoevedorp en Utrecht. Het volledige programma is te vinden op www.parckpop.nl.


Trefwoorden: parckpop ilpendam
Geplaatst

woensdag 09 augustus 2017 | 21.09 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 11 augustus 2017 | 15.40 uur

Auteur

RTV Purmerend redactie