RTV Purmerend.nl

Nieuwe programmering Radio Purmerend

Radio Purmerend vernieuwt haar programmering met ingang van maandag 27 april! Elke dag brengt Radio Purmerend jou een mix van informatie en de beste muziek om jouw dag goed mee door te komen. Daar veranderen we natuurlijk niets aan, maar er gaan wel een paar dingetjes wijzigen om dit nog beter te kunnen doen dan voorheen.

Zo brengen wij een nieuw programma op de zaterdagmiddag. Ons nieuwste talent, Bart van Baar, presenteert nu elke zaterdagmiddag ‘Middag Bart’ met daarin alles om jou klaar te maken voor de zaterdagavond. Hij is in een paar maanden klaargestoomd in onze Kweekvijver en groeit nu door naar een prominentere plek in de programmering. Om de zaterdagmiddag nog completer te maken zal Lars van der Manden twee uur later beginnen, 14:00 uur in plaats van 12:00 uur. Zo is met Lars, Middag Bart, Purmission en DJ Passion’s Clubland jouw zaterdag compleet.

Op zondagmiddag brengen wij het nieuwe programma ‘De Hitjaren’. In dit programma blikt presentator Lau Dekkers samen met jou terug in de tijd met hits die ons zo dierbaar waren of die we al bijna waren vergeten. Je hoort De Hitjaren elke zondag van 4 tot 6. De herhaling van nieuws- en actualiteitenprogramma Focus verschuift daardoor twee uur (18-20).

Tijdens je lunch op vrijdagmiddag wordt het mogelijk om zelf invloed te hebben op de playlist van Radio Purmerend! In het nieuwe programma ‘LunchBite’ krijg jij als luisteraar de kans om voor een half uur de playlist te bepalen. Je kunt je 20 favoriete nummers insturen via Lunchbite@radiopurmerend.nl. Wij maken dan een selectie en draaien deze vervolgens voor je!

Naast dat er programma’s bijkomen, komen er ook programma’s (deels) te vervallen. Zo vervalt de herhaling van actualiteitenprogramma PurPlus op maandagochtend. De herhaling op zondagmiddag om 14:00 uur blijft wel gewoon. PuntNL wordt een half uur ingekort en is voortaan tussen 09:00 en 09:30 te beluisteren. Ook Dinsdag Marktdag wordt ingekort en is nu tot 12:00 uur te horen. We hebben de bezem door de muziekdatabase gehaald, dus je hoort in deze programma’s alleen nog maar de beste Nederlandstalige liedjes!

We hopen dat jij de nieuwe programmering net zo zal waarderen als wij!