Jongeren gezocht voor onze nieuwe media (Instagram, YouTube en Snapchat)

Wilde jij altijd al vloggen over Purmerend? Of brutale maar goede vragen stellen aan politici? Wil je graag het schoolleven van Purmerenders vastleggen en aan iedereen laten zien of ben jij diegene met lef die graag op een leuke manier pranks uithaalt? Dan zoeken we jou!

RTV Purmerend wil er graag zijn voor alle Purmerenders. Dat doen we momenteel goed op radio, televisie, website, Facebook en Twitter. Maar YouTube, Instagram en Snapchat… die willen we graag meer gebruiken en daarvoor zoeken we jongeren tussen de 14 en 25 jaar! Wij zorgen voor de middelen en kunnen onze merknaam inzetten om het platform snel te laten groeien. Bovendien hebben wij toegang tot de leukste evenementen! :-) Wanneer we een talent in jou zien zullen we hier goed in investeren.

Lijkt het je wat? Neem dan snel contact op met Wim Lamberts via Wim.Lamberts@rtvpurmerend.nl, stuur ons een Facebookbericht of stuur een appje met wat informatie over jezelf naar 06 – 4444 1140 (studionummer). Het liefst zien we jou natuurlijk in een video! ;-)

Let op: het betreft vrijwilligerswerk zoals gebruikelijk bij RTV Purmerend, maar we bieden je een goed netwerk, doorgroeimogelijkheden, leuke collega's en toffe ervaringen!

Geplaatst

woensdag 06 september 2017 | 19.53 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 06 september 2017 | 20.55 uur

Auteur

RTV Purmerend