RTV Purmerend.nl

Sterke vertegenwoordiging werkgevers op banenmarkt in Purmerend

Donderdag 19 oktober 2017 organiseert het WerkgeversServicepunt Zaanstreek-Waterland tussen 12.00 en 17.00 uur een banen- en informatiemarkt in P3 Pop- en Cultuurpodium in Purmerend. De banenmarkt biedt gelegenheid om in contact te komen met werkgevers die op zoek zijn naar personeel.

“Dankzij de aantrekkende economie neemt in de regio Zaanstreek Waterland het aantal banen toe. Het aantal WW-uitkeringen is met ruim 13% afgenomen in vergelijking met vorig jaar. Het aantal bijstandsuitkeringen is daarentegen met 2% licht gestegen”, aldus Daniëlle Crombach, adviseur en re-integratiecoach bij Bureau Werk gemeente Purmerend in het radioprogramma Koffie Lokaal. Tijdens de banen- en informatiemarkt zijn veel regionale werkgevers uit diverse sectoren aanwezig, waaronder transport, techniek, zorg en retail. “Ook landelijke ondernemers zoals Primark, Coolblue en Burger King zijn vertegenwoordigd.” 

Bezoekers kunnen deelnemen aan verschillende workshops, zoals de inzet van social media bij het zoeken naar een baan en het opstellen van een succesvol cv. 
De toegang tot de banenmarkt is vrij.