Nu topsporters aanmelden voor Sport Awards Purmerend

Het is nog tot en met zondag 3 december mogelijk om Purmerendse sporttalenten op te geven voor de Sport Awards Purmerend. Dat kan via www.rtvpurmerend.nl. Op vrijdag 19 januari worden tijdens het sportgala de winnaars in de categorieën beste sportman, sportvrouw, jeugdsporter en sportteam van het jaar bekendgemaakt.

Een vakkundige jury stelt uit alle inzendingen een zogenaamde longlist samen, waarna drie genomineerden per categorie worden geselecteerd. De genomineerden staan op vrijdag 19 januari 2018 op het grote podium van theater de Purmaryn tijdens het sportgala van Purmerend. Het is het derde jaar dat dit sportgala wordt georganiseerd door RTV Purmerend, in samenwerking met Spurd en Sportraad. 
Prestaties kunnen worden doorgegeven via www.rtvpurmerend.nl. De prestaties moeten zijn behaald tussen 1 januari en 3 december 2017 en de jeugdsporter moet maximaal 15 jaar oud zijn op het moment van het behalen van de prestatie.  Met de Sport Awards willen de organisatoren lokaal sporttalent en breedtesport een podium bieden.. Er worden nog sponsoren gezocht voor het evenement. Bedrijven en organisaties die geïnteresseerd zijn om hun naam te verbinden aan de Sport Awards Purmerend kunnen contact opnemen met sportawards@rtvpurmerend.nl.


Trefwoorden: sport awards sport awards purmerend
Geplaatst

maandag 20 november 2017 | 12.53 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 21 november 2017 | 08.22 uur

Auteur

RTV Purmerend Nieuwsredactie