KerstPurVak: tijd voor sportief spelen

In de laatste week van de kerstvakantie zijn er in Purmerend in verschillende sportzalen en in het Leeghwaterbad diverse sportieve activiteiten van de KerstPurVak. De meeste activiteiten zijn voor basisscholieren en kleuters, maar er zijn in aparte sportzalen ook activiteiten voor leerlingen van het voortgezet onderwijs.

De activiteiten van de KerstPurVak voor basisscholieren en kleuters zijn in de vakantieweek van dinsdag 2 tot en met vrijdag 5 januari 2018. De sport- en spelactiviteiten zijn in De Kraal en De Weide in Weidevenne, sporthal De Vaart in Purmer-Zuid, sportzaal Zuivelpad in Purmer-Noord en sportzaal Karekiet in Overwhere. De KerstPurVak is er in deze sportzalen steeds van 10.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 16.00 uur. Het volledige programma is te vinden op www.spurd.nl.
Op verschillende momenten zijn er in diverse sportzalen gratis clinics: dansen, tennis,  volleybal,  badminton, tag rugby, voetbal, tafeltennis en luchtacrobatiek. Het programma van de PurVak in de kerstvakantie met de tijden en sportzalen, de speciale sport- en speelmaterialen en de sportclinics staat op de website van Spurd en van het Spurd-Leeghwaterbad.  Jaarlijks biedt Spurd met de PurVak duizenden kinderen en jongeren die in vakanties in de stad zijn sportief speelplezier. Spurd organiseert de KerstPurVak op verzoek van de gemeente.


Trefwoorden: purvak
Geplaatst

woensdag 20 december 2017 | 20.57 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 20 februari 2018 | 21.19 uur

Auteur

RTV Purmerend redactie