Het gala

Heb jij je smoking of galajurk al uit de kast gehaald?

Bij het organiseren van zoiets groots als de Sport Awards, hoort ook een groots Sportgala, zo dachten wij. Maar wat wordt er van genodigden verwacht? En hoe kom je aan een kaartje als je niet uitgenodigd bent?

 

Genodigden
Alle finalisten van de Sport Awards Purmerend krijgen gratis toegang tot het Sportgala, dat op vrijdag 19 januari 2018 plaatsvindt in Theater de Purmaryn. Ook kunnen zij twee personen meenemen die het gala gratis kunnen bijwonen. De kaarten hiervoor worden in de weken voor het gala naar alle finalisten uitgestuurd. Ook partners en sponsoren van de Sport Awards Purmerend en genodigden van de Sportraad genieten van gratis toegang.

 

Publiek
Rond de 150 kaarten gaan voor 6,50 euro inclusief btw in de vrije verkoop. Zo is het ook voor familie, vrienden en kennissen van finalisten mogelijk om het gala en de televisie-uitzending bij te wonen. Houdt de kanalen van RTV Purmerend en de Sport Awards Purmerend goed in de gaten voor de start van de kaartverkoop.

 

Dresscode
Daar kunnen we heel kort in zijn: zo netjes mogelijk! De dresscode is vanzelfsprekend ‘Gala’ en we rekenen dus op smokings en jurken. We zetten Prinsjesdag 2.0 neer. ;-)

 

Locatie en bereikbaarheid
De Sport Awards Purmerend worden groots afgesloten met een Sportgala in de grote zaal van theater de Purmaryn. Samen met meer dan 500 bezoekers sluiten we die avond de Sport Awards Purmerend af. Voor de bereikbaarheid van De Purmaryn verwijzen we je graag naar de bijlage op deze pagina. Kijk voor meer informatie hierover ook op www.theaterdepurmaryn.nl.