Jury

Je komt niet zomaar in de vakjury…

Om de kwaliteit van de Sport Awards Purmerend te waarborgen is er een professionele jury samengesteld, bestaande uit drie kenners van sportprestaties en een ereplaats.

 

De jury
De jury bestaat uit afgevaardigden van belangrijke stakeholders en partijen van de Sport Awards Purmerend. RTV Purmerend organiseert de Sport Awards in samenwerking met Spurd en Sportraad.

 

Roald Helm (Gemeente Purmerend, Wethouder Sport)
In de portefeuille van Wethouder Roald Helm zit o.a. Sport. Dhr. Helm heeft een ereplaats in de jury en vertegenwoordigd een plek namens de Gemeente Purmerend.

 

Gerrit Aafjes (Spurd)
Spurd staat in Purmerend voor sportstimulering, sportsupport en het faciliteren in techniek, beheer en onderhoud van de sportaccommodaties in Purmerend. Gerrit Aafjes heeft veel ervaring en kennis van diverse sporten en is namens SPURD jurylid.

 

Bert Slegt (Sportraad)
De Sportraad is een overkoepelend orgaan van in de gemeente Purmerend gevestigde sportverenigingen. De werkzaamheden van de Sportraad richten zich vooral op de belangenbehartiging voor de meer dan 45 aangesloten verenigingen, de bevordering van de sport in Purmerend in al haar verschijningsvormen en stimulering van de sportdeelname. Bestuurslid Bert Slegt zal namens de Sportraad een plek in de jury innemen.

 

Melvin Smid (Initiatiefnemer Sport Awards in 2010)
In 2010 was Melvin Smid nog vrijwilliger bij RTV Purmerend. Hier presenteerde hij jarenlang het programma 'Sport Totaal'. Na succesvolle edities in 2009 en 2010 is er helaas geen vervolg gekomen, tot RTV Purmerend het weer oppakte in 2015. Omdat Melvin Smid goed op de hoogte is van de sporten in Purmerend en grondlegger is van de awards, verdiend hij een plek in deze professionele jury..