RTV Purmerend presentator Mick Smits beste presentatietalent

RTV Purmerend presentator Mick Smits is het Presentatietalent van het jaar geworden. Op vrijdag 14 juni was de bekendmaking tijdens de Lokale Media Awards, een initiatief van de overkoepelende organisatie van lokale omroepen in Nederland.

Een paar weken geleden werd bekend dat Mick tot de top drie van beste presentatoren was doorgedrongen. Na vele slapeloze nachten is het verlossende woord dan eindelijk gekomen. Bij de Lokale Media awards kan een omroep of bepaald persoon opgegeven worden in verschillende categorieën: audio, video, nieuws. innovatie en presentatie. Een vakjury kiest vervolgens de beste inzendingen.

Vrijdagavond 14 juni was de grootste uitreiking in Beeld en Geluid in Hilversum. Smits wordt een onvolprezen presentatietalent genoemd door Timo Kamst, voorzitter van de jury van de Lokale Media Awards. Verder heeft Mick "de drive om te leren en snapt hij het vak". De eindredactie van RTV Purmerend onderstreept deze complimenten: "Mick verdiept zich altijd in zijn gasten, de onderwerpen en zijn ontwikkeling en het is dan ook niet meer dan terecht dat hij deze prijs mee naar huis neemt", aldus hoofdredacteur Lars van der Manden.

Alle medewerkers van RTV Purmerend feliciteren Mick van harte met deze mooie prijs!