Intertoys Cruijff heeft nieuwe naam

De voormalige Intertoys winkel in Winkelcentrum Eggert heeft een nieuwe naam: Jase & Joy. Dat maakte de eigenaar van de speelgoedwinkel maandag bekend op Facebook.

De speelgoedwinkel begon als Intertoys en ging later verder als Intertoys Cruijff. Ook verhuisde de winkel in oktober 2018 van de Westerstraat naar een plekje in het overdekte winkelcentrum van Purmerend. Tel daar het faillissement van de Intertoysketen in februari 2019 bij op en je snapt dat de familie Cruijff toe was aan een nieuw begin.

De winkel zal verschillende aanpassingen ondergaan. Zo wordt overal de nieuwe naam geplaatst en kunnen klanten vanaf week 43 een speelgoedboek afhalen in de winkel. Ook komt er een webshop, die ergens in de komende weken wordt gelanceerd op denieuwstespeelgoedwinkel.nl. Tijdens de metamorfose blijft de winkel gewoon open voor klanten.

Met deze stap sluiten de familie Cruijff aan bij acht andere vestigingen van Jase & Joy, die naast Purmerend onder meer te vinden zijn in Eindhoven, Amersfoort en Budel.