Aanmeldingen voor Lokaal Compliment 2019 geopend

Purmerenders kunnen tot maandag 25 november hun favoriete vrijwilligersorganisatie opgeven voor het Lokaal Compliment 2019. Op vrijdag 13 december wordt bekendgemaakt welke organisatie duizend euro heeft gewonnen. Thema van dit jaar is 'De kracht van samen'.

Uit de inzendingen worden tien organisaties genomineerd door de jury. De winnende organisatie krijgt een bedrag van duizend euro. Daarnaast stelt Rabobank Waterland en Omstreken voor de nummer twee een prijs van vijfhonderd euro beschikbaar. De acht overige genomineerde organisaties ontvangen een aanmoedigingsprijs met een geldwaarde van 250 euro.

De prijzen worden op vrijdagmiddag 13 december uitgereikt door wethouder Harry Rotgans, Rob de Neve van Rabobank Waterland en Omstreken en Monique Cremers, lid Raad van Bestuur van de Zorgcirkel. Zij maken ook onderdeel uit van de jury. Vorig jaar werd het Lokaal Compliment gewonnen door Petra van Schie, vrijwilliger van Stichting Roze en Regenboog.

Aanmelden

Aanmelden van organisaties gaat via www.purmerend.nl/compliment. Uiterlijk dinsdag 3 december ontvangen tien genomineerden bericht. Door het Lokaal Compliment wil de gemeente laten zien dat zij blij is met alle vrijwilligers die zich inzetten voor de stad.