RTV Purmerend.nl

Finalisten missverkiezing te gast in Wesley’s Podcast

Chantal Sibrandij en Moïse Rantwijk zijn te gast in deze 29ste aflevering van de podcast.

Purmerender Wesley Dekker duikt in deze podcastreeks dieper in verhalen uit de stad. Chantal en Moïse staan beiden in de finale van de missverkiezing miss beauty of Noord-Holland. De missverkiezing beschikt naast uit de bekende onderdelen ook uit onder andere een kennisronde. Moïse vertelt: ‘We krijgen als groep goede begeleiding en hebben ook verschillende oefendagen.’ Voor Chantal is het de eerste keer en Moïse doet al voor de tweede keer mee aan de verkiezing. ‘Het is leuk om te zien dat alle meiden zoveel groei doormaken. We zijn een hechte groep en maken veel mee in een hele korte tijd’, aldus Moïse.

Chantal: ‘Dat ik mee doe is eigenlijk puur toeval. Ik heb me aangemeld als afleiding toen mijn vader ziek werd. Het leek me gewoon leuk om te kijken hoe er op mij werd gereageerd. Ik had helemaal niet het idee dat ik tot de finale zou komen en werd direct emotioneel toen ik hoorde dat dit wél het geval was.’

Beluister de negenentwintigste aflevering van Wesley’s Podcast via deze link, je favoriete podcastapp of je favoriete muziekstreamingsdienst.