Nieuw op RTV Purmerend: ZO! Zondagochtend

ZO! Zondagochtend is een gezellig ochtendprogramma van RTV Purmerend. Met leuke weetjes, nieuwtjes uit jouw stad en regio, heerlijke muziek en goed gezelschap van Cees Vink, Esther Perez en Max Tick. Het programma wordt gemaakt door een drietal wat niet onbekend is bij RTV Purmerend. Zowel samen als ieder afzonderlijk, hebben de makers/presentatoren jarenlange ervaring met het produceren en presenteren van radioprogramma's. Zij hebben nu de koppen bij elkaar gestoken om de zondagochtend van RTV Purmerend gezellig te maken. ZO! Zondagochtend is een ontspannen 'feel-good' radioshow.

Een vrolijk ochtendprogramma voor de luisteraar die houdt van gezelligheid, lekkere muziek en die wil weten wat er speelt in de wereld in het algemeen en in en om Purmerend in het bijzonder.
ZO! Zondagochtend nodigt je uit om mee te doen en met jouw keuzes mee te bepalen wat er gedraaid wordt. Neem er een lekker bakkie bij, smeer rustig je croissantje of broodje, en geniet van een fijne zondagochtend.

ZO! Zondagochtend, elke week van 09.00 tot 11.00 uur op RTV Purmerend (radio frequentie 104.9FM en televisie kanaal 36 Ziggo en 1390 KPN) en live op Facebook ZO! Zondagochtend.


Meer nieuws