ZO! zet vaders in het zonnetje

Op 21 juni is het Vaderdag en het Zondagochtendprogramma ZO! helpt kijkers en luisteraars van RTV Purmerend om vader in het zonnetje te zetten. Iedereen die zijn of haar vader een bijzondere Vaderdag-felicitatie wil geven, kan dat doen door een videoboodschap op te nemen (met de mobiele telefoon). Ook kan een verzoekplaat worden aangevraagd. Alle ingezonden videoboodschappen en aangevraagde platen zullen in ZO! op 21 juni worden uitgezonden.

De opgenomen filmpjes kunnen met de mobiele telefoon worden opgenomen. De enige 'instructie' is dat de telefoon horizontaal moet worden gehouden. Stuur dit filmpje vervolgens in via Messenger naar ZO! op Facebook. Of via de mail naar esther.perez@rtvpurmerend.nl. Een verzoeknummer kan op dezelfde manier worden aangevraagd als de videoboodschap.

De videoboodschappen kunnen worden ingezonden tot en met donderdag 18 juni 2020, 22.00 uur. De verzoekplaten kunnen worden aangevraagd tot en met zaterdag 20 juni, 12.00 uur.

Op zondag 21 juni wordt alles gedraaid en getoond in het gezellige Zondagochtendprogramma ZO! tussen 09.00 en 12.00 uur. ZO! is te zien op televisie via KPN kanaal 1390/Ziggo kanaal 36 of via de livestream (ga daarvoor naar www.rtvpurmerend.nl). Doe mee en zet je vader op een bijzondere manier in het Zonnetje. Omdat het nooit te laat is om te zeggen dat je van hem houdt.