RTV Purmerend zoekt (beginnend) sportredacteur!

Ter versterking van ons team dat in september start met ons nieuwe sportprogramma, zijn we op zoek naar iemand die sport-minded is en het leuk vind hieraan bij te dragen. Je bereidt het programma samen met de presentator voor en bent indien je wilt aanwezig bij de live-uitzending.

Voor dit nieuwe programma zoeken we iemand die mee kan helpen met de voorbereidingen van het programma. Denk hierbij aan het regelen van gasten en het inhoudelijk voorbereiden van het interview. Je werkt in de voorbereiding samen met de presentator. Eigen initiatief wordt erg gewaardeerd en het is mogelijk om veel van het werk vanuit huis te doen. Daarnaast ben je een teamplayer maar kan je ook zelfstandig goed werken. Communicatief ben je sterk want je werkt in een team. Verder heb je misschien wel interesse in media en wil die met ons delen! ☺

Het gaat om een vrijwilligersfunctie en we bieden je een leuk mediabedrijf om in te werken met gezellige collega's met verschillende achtergronden. Mocht je door willen groeien in de media kunnen wij uiteraard een goede springplank zijn! RTV Purmerend is al jaren dé lokale mediaorganisatie van Purmerend. Via radio, televisie, internet en sociale media houden onze vrijwilligers de inwoners van ons uitzendgebied op de hoogte van wat er speelt en leeft in de Marktstad. Met verschillende programma’s en platforms brengen wij Purmerend bij mensen thuis.

Reageren op deze vacature kan via vacature@rtvpurmerend.nl.