RTV Purmerend zoekt jongeren voor jongerenprogramma!

Ter versterking van ons jongerenprogramma Purmission zoeken we jongeren met passie voor media, radio, tv, Instagram of Tiktok, die graag willen presenteren, een camera willen bedienen of willen meedenken over de inhoud van het programma. Ben jij of ken jij iemand die dit leuk lijkt?!

RTV Purmerend is al jaren dé lokale mediaorganisatie van Purmerend. Via radio, televisie, internet en sociale media houden we de inwoners van ons uitzendgebied op de hoogte van wat er speelt en leeft in de Marktstad. Met verschillende programma’s en platforms brengen wij Purmerend bij mensen thuis. Wist je dat onze Facebookpagina alleen al meer dan 12.500 mensen bereikt? We hebben al diverse programma’s en een daarvan is Purmission, een jongerenprogramma gericht op 12-22 jarige Purmerenders.


We zoeken creatieve makers die zelf in de doelgroep vallen. Samen met andere jongeren help je mee de onderwerpen te bedenken en voor te bereiden, en voer je deze natuurlijk ook echt uit. Ga op pad met onze camera’s (live of opgenomen), maak stories voor Instagram of een toffe video voor TikTok, of presenteer het jongerenprogramma aan elkaar. Alles is mogelijk! Ervaring is niet verplicht, maar we verwachten wel dat je wilt leren en wilt groeien in wat je doet. Je gaat het huidige team van Purmission versterken. Als je later in de media wilt werken is dit trouwens een uitstekende opstap! Lijkt het jou leuk om bij onze leuke organisatie te komen?

DM ons dan op Facebook of Instagram, of mail naar vacature@rtvpurmerend.nl en kom een keer langs om te kijken!