RTV Purmerend.nl

Deze maand in Ondernemend Purmerend

Voor een keer niet op de eerste zondag van de maand, maar de tweede: een nieuwe aflevering van Ondernemend Purmerend.

In Ondernemend Purmerend, gepresenteerd door Thierry van der Weide, staan ondernemers en ondernemen in Purmerend en directe omgeving centraal. Deze maand is er aandacht voor de kansen en uitdagingen van het jaar 2021 met oud-VOWA voorzitter Piet Hein Debets en Eric Zwart (directeur Rabobank Waterland eo), René Visser, rector bij de Purmerendse ScholenGroep en Jeanine van Schendel van SG De Triade schuiven aan over het huidige en toekomstige onderwijs (en stages) en de derde generatie ondernemers bij Gebr. van 't Hek Funderingstechnieken schuift aan: Ted en Bart vertellen over de onderneming en hun nieuwe boek over de familiezaak.

Verder doet wethouder economische zaken Mario Hegger een oproep voor het uitwisselen van personeel en maken we in de vaste rubriek 'Maak kennis met...' kennis met Witgoed Specialist Waterland.

De uitzending is om 19:00, 21:00 en 23:00 uur te zien via RTV Purmerend. De omroep is te ontvangen via Ziggo kanaal 36, KPN kanaal 1390 of www.rtvpurmerend.nl. Vrijwel de hele week wordt de uitzending om 17:00, 19:00, 21:00 en 23:00 uur herhaalt.