Purmerender oogst opnieuw lof in The Voice

De Purmerendse Dani van Velthoven gooide op vrijdag 29 januari opnieuw hoge ogen met zijn deelname aan het televisieprogramma ‘The Voice of Holland’. Dani is dan ook door naar de ‘knockouts’.

Samen met deelneemster Hanin Al Kadamani vertolkte Dani het nummer ‘Hello’ van Adele. Het nummer in ‘the battle’ was niet alleen in het Engels, maar ook in het Arabisch. ‘‘Jouw stem is zo mooi en zuiver, vooral als die in de hoogte gaat. Echt een fantastische stem’’, vertelde Ali B over de zangkunsten van de 21-jarige Purmerender. ‘‘Ik vind dit écht de beste battle van de avond.’’

Coach Anouk stond voor de moeilijke keuze om een kandidaat te kiezen voor de volgende ronde. ‘‘Jullie hebben het allebei hartstikke goed gedaan’’, vertelt ze. Anouk koos voor Dani, maar deelneemster Hanin werd ‘gesaved’, waardoor geen van de twee kandidaten sneuvelde in de tweede ronde van de populaire talentenjacht.

Vorige week ging het optreden van de 21-jarige Purmerender nog viral. Hij zong ‘Hallelujah’ van Canadees Leonard Cohen in het Arabisch en Engels. Alle vier de juryleden draaiden om.