Getuigen gezocht: zwaargewonde man bij fietsenstalling

De politie roept getuigen op zich te melden die meer weten over de omstandigheden rondom het kantoor van de fietsenstalling bij station Purmerend. Zaterdagochtend 13 februari werd daar een zwaargewonde man aangetroffen.

De zwaargewonde man is niet aanspreekbaar en heeft aangezichtsletsel. Het slachtoffer is een medewerker van de fietsenstalling en is overgebracht naar het ziekenhuis.

Rechercheurs zijn de hele dag bezig geweest met onderzoek in en rond de fietsenstalling bij het treinstation aan het Beatrixplein. Daarnaast is er een buurtonderzoek ingesteld. Voor de politie is het nog niet duidelijk wat zich heeft afgespeeld in de uren voordat de man werd gevonden.

De politie roept getuigen op zich te melden die weten wat er gebeurd kan zijn, of die onregelmatigheden hebben waargenomen bij het kantoor van de fietsenstalling, tussen vrijdagavond 19.00 en zaterdagmorgen 08.30 uur. Informatie kan doorgegeven worden via 0900-8844. Daarnaast is het mogelijk om te bellen naar Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Tevens neemt de politie graag kennis van beelden, ook van dashcams uit de buurt op dat tijdsstip. Op de website staat een formulier, waar onder vermelding van 201030181 beelden kunnen worden geĆ¼pload.

Foto: Inter Visual Studio