Perfecte plaatje van Purmerend

Kunstcollectief Purmerend, bekend van de Kunstroute en de lokale versie van Sterren op het doek, heeft iets nieuws bedacht: ‘Het perfecte plaatje van Purmerend’. Fotokunstenaars die donateur zijn of willen worden van Kunstcollectief Purmerend kunnen meedoen.

De opdracht van Kunstcollectief is: maak twee foto’s. Eén moet een markante plek in Purmerend zijn, de andere moet een detailfoto of een voorwerp zijn. Beiden foto’s moeten elkaar aanvullen, maar hoeven niet verbonden te zijn.  Foto’s mogen bewerkt worden op de computer. Het publiek bepaalt de winnaar, want de inzendingen worden vanaf 17 april gepresenteerd in de etalage van Foto Looman in de Strada. Het publiek krijgt tot 1 mei de kans om een stem uit te brengen op het Perfecte Plaatje van Purmerend, via een stemformulier bij de winkel.  Maximaal tien donateurs kunnen deelnemen.

Om mee te kunnen doen sta je in 2021 geregistreerd als donateur van het Kunstcollectief Purmerend. Donateur/lid worden voor 10,- per jaar van het Kunstcollectief Purmerend en inschrijven voor het perfecte plaatje doe je via www.kunstcollectiefpurmerend.nl. Inschrijven kan tot 18 maart. Na inschrijving krijg je uiterlijk 20 maart bericht of je bij deelnemers zit en nadere informatie .