RTV Purmerend.nl

Veiling voor Glazen Huis Purmerend van start gegaan op website

Met het plaatsen van een artikel op de TV-pagina van de website van RTV Purmerend, heeft de omroep de veiling ten behoeve van het Glazen Huis op de Koemarkt voor geopend verklaard.

RTV Purmerend brengt, na het succes van vorig jaar, opnieuw een eigen Glazen Huis. DJ's en presentatoren brengen 33 uur lang onafgebroken live radio en televisie vanaf de Koemarkt. Het Glazen Huis staat van 19 december, 09.00 uur tot en met 20 december, 18.00 uur geheel in het teken van de inzameling voor enerzijds 3FM Serious Request en anderzijds Voedselbank Purmerend. De opbrengsten worden in gelijke delen verdeeld onder de twee goede doelen.

Op Facebook wordt er volop bekendheid gegeven aan dit evenement. Op de Facebookpagina en in het bijbehorende evenement is veel activiteit. Op beiden stromen de acties van Purmerends en omliggende gemeenten binnen. Ook zijn er steeds meer ondernemingen die acties organiseren en zelfs de Purmerendse Zwerfinator laat zich sponsoren voor de goede doelen. De inzameling wordt aan alle kanten opgepakt.

Op de website van RTV Purmerend is vandaag de veiling van start gegaan. Men kan daar bieden op verschillende artikelen, goederen of diensten. Ook kunnen artiesten en/of DJ's zich aanmelden voor een optreden IN het Glazen Huis. De aanvoer van nieuwe veilingitems gaat gestaag door, maar er kan altijd nog meer bij. Een bod uitbrengen is eenvoudig en de veiling wordt binnen luttele minuten bijgewerkt. Zo ziet men altijd de laaste stand van zaken. Ga naar de Glazen Huis Purmerend pagina om de veiling te zien en eraan mee te doen.

Het Glazen Huis Purmerend is goed benaderbaar via verschillende kanalen. Het eerder genoemde Facebook, via Whatsapp (06 44 44 11 03) en uiteraard via mail (glazenhuis@rtvpurmerend.nl). Iedereen kan acties melden of op een andere manier bijdragen.

De totaalopbrengst wordt zondag 20 december tussen 17.00 en 18.00 uur bekend gemaakt.