19 november accordeon orkest, Accordando, in Heel Europa

Voor levendige muziek kunnen liefhebbers deze zondagmiddag, 19 november, weer terecht in Heel Europa. Dan staat accordeonorkest Accordando op het podium. Voor bezoekers van het Zondagmiddagpodium bekende spelers. Het belooft een feest te worden. Al helemaal omdat er twee orkesten spelen; het instap- en het gevorderden orkest. Heeft u zin in een muzikaal feestje dan bent u van harte welkom.

Het mes snijdt aan twee kanten

Niet alleen de bezoekers genieten van het optreden. Voor de orkestleden zelf is het iedere keer ook een feest. Voorzitter Peter Lensselink: “Voor ons is spelen voor publiek verbonden met onze repetities. Het is als zuurstof, wij kunnen niet zonder.” Het orkest van meer dan 70 jaar oud, speelt zondag medley’s van tango muziek en zeemansnummers.

Speciaal voor het Zondagmiddagpodium is er een aangepast programma met heel veel bekende nummers. Lensselink verklapt alvast dat ze ‘Het kleine café aan de haven’ spelen. Voor bezoekers en lezers heeft hij nog een boodschap: “Iedereen die accordeon wil spelen, kan bij ons terecht.” Bezoekers van het Zondagmiddagpodium worden welkom geheten door de vaste groep van vrijwilligers. Zoals altijd zorgen zij voor koffie en thee en een praatje.

Wat en hoe

Zondagmiddagpodium maakt het bezoekers makkelijk. Aanmelden hoeft niet. De optredens zijn van 14 uur 00 tot 16 uur 00. De kosten zijn 5 euro inclusief koffie of thee.
Locatie zondag 19 november, Buurtcentrum Heel Europa, Genuahaven 49/50 1448KK in Purmerend.
Kijk voor meer informatie op www.clup.nl/zondagmiddagpodium of neem contact op met Joop Broerse via 0653336150 of joopgerda166@kpnmail.nl.