Voetbaluitslagen Purmerendse clubs

De uitslagen van de Purmerendse voetbalclubs:

Dit weekend wist Purmersteijn de koppositie vast te houden door 2-0 te winnen van De Zouaven. Purmersteijn staat na zeventien wedstrijd op 37 punten. Met drie punten voorsprong op de nummer twee is een overwinning gewenst, dan wel noodzakelijk om de koppositie vast te houden.

FC Purmerend mocht dit weekend op bezoek bij Ilpendam. Deze streekderby was erg belangrijk voor beide teams, aangezien Ilpendam met 24 punten één punt meer heeft dan FC Purmerend na 16 wedstrijden. Deze wedstrijd eindigde met een stand van 2-2 op het scorebord, waardoor het verschil van één punt blijft bestaan.

De Wherevogels speelde dit weekend tegen ZTS, die één na laatste staan met 8 punten uit zestien wedstrijden. ZTS wist deze wedstrijd (tegen alle verwachtingen in) met 2-0 te winnen, waardoor De Wherevogels na 16 wedstrijden (een wedstrijd minder dan FC Purmerend) met 21 punten op de negende plaats staan.

De Wherevogels en FC Purmerend strijden in dezelfde competitie en staan als mooie middenmoters op dit moment negende en zesde (De Wherevogels met één wedstrijd minder gespeeld).