RTV Purmerend.nl

Purmerendse masseert voor KWF en gaat naar marathonuitzending Gerard Ekdom

De Purmerendse masseur Mirjam van der Zee zwom vorige week om geld in te zamelen voor KWF. Zij organiseert nu een massagemarathon in Purmerend. "... het schijnt dat ik Gerard Ekdom ga masseren." Dit maakte zij bekend in PurPlus Magazine. Ze is gevraagd om naar de grote finale te komen van de landelijke marathonacties voor KWF

De afgelopen maanden zijn er tientallen marathonacties geweest om geld op te halen voor onderzoek naar kanker. Iedereen kan marathons en andere acties beginnen. Een zumbamarathon, 24 uur lang allerlei paardenactiviteiten, een karaokemarathon, een schrijfmarathon... het is kleine greep uit de vele marathons die door mensen zijn of nog worden georganiseerd. Ook bekend Nederland deed en doet mee: Roel van Velzen voerde een straatmuzikantenmarathon aan, NPO Radio 2 houdt een radiomarathon en olympisch zwemkampioen Maarten van der Weijden deed mee aan een zwemmarathon.

Purmerendse masseur Mirjam van der Zee werd via via uitgenodigd om mee te doen aan de zwemmarathon met Maarten van der Weijden. Zij zwom vorige week mee in de zwemestafette in het zwemstadion in Eindhoven. Volgende week organiseert zij een massagemarathon in Purmerend. Ze is hierdoor uitgenodigd om op 20 april naar de grote finale in Almere te komen. Die dag staat NPO Radio 2 volledig in het teken van de KWF Marathonweken. Gerard Ekdom en Bart Arens doen verslag van de KWF marathonacties die worden gehouden. De Purmerendse is gevraagd om het verhaal van haar acties live op de Radio 2 te vertellen. En ze hebben haar gevraagd om Gerard Ekdom te masseren.

Voor één euro per minuut kunnen mensen zich in Purmerend laten masseren. Mirjam en haar collega's zijn dinsdag 19 april aanstaande vanaf 10.00 uur te vinden in Eggertstraat 1A te Purmerend in Love & Fashion Boetiek. Woensdag 20 april gaat de Purmerendse masseur de opbrengst van de KWF massagemarathon inleveren in Almere.

Meer informatie over de massagemarathon is te vinden op acties.kwf.nl