Sportief spelen in Purmerend tijdens de HerfstPurVak!

In de herfstvakantie zijn er in verschillende sportzalen en in het Leeghwaterbad in Purmerend diverse sport- en spelactiviteiten van de Spurd-HerfstPurVak. De meeste activiteiten zijn voor basisscholieren, maar er zijn ’s middags en ‘s avonds in aparte sportzalen ook activiteiten voor leerlingen van het voortgezet onderwijs. De toegang is - behalve voor het zwembad - gratis.

De activiteiten van de HerfstPurVak voor basisscholieren zijn in de vakantieweek van maandag 13 tot en met vrijdag 17 oktober 2014. Voor de basisscholieren in sportzaal Karekiet in Overwhere en Zuivelpad in Purmer-Noord, sporthal Spurd-De Vaart in Purmer-Zuid en Brede School De Kraal en Brede School De Weide in Weidevenne. De Spurd-HerfstPurVak is er in deze sportzalen steeds van 10.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 16.00 uur.

 

Maandag tot en met vrijdag zijn er speciaal voor jongeren uit het voortgezet onderwijs vanaf 13.30 uur tot 16.00 uur gratis sportieve activiteiten in sportzaal De Gors. Maandag tot en met donderdag vanaf 19.30 uur tot 22.00 uur is er voor deze groep Spurd-HerfstPurVak in sporthal De Vaart in Purmer-Zuid.

Maandag- en vrijdagmiddag is er in Karekiet de (droge) JOGG-waterquiz en op verschillende momenten zijn er in diverse sportzalen gratis sportclinics die de buurtsportcoach van de betreffende sportvereniging verzorgt: basketball door Early Bird, judo door Kodokan, korfbal door KV Purmer en tafeltennis door TSO. Het programma met de tijden en sportzalen van de sportclinics en met de speciale speel- en sportmaterialen staat op de website van Spurd.