RTV Purmerend.nl

Sociaal Wijkteam Purmer inloopavond

Zorg, ondersteuning en welzijn vinden de bewoners van Purmer Noord-en Zuid voortaan op één plek: het Sociaal Wijkteam Purmer in de Zuid-Pool. Op dinsdag 4 november zijn geïnteresseerden van harte welkom tijdens de eerste inloopavond van 19:30 - 21:30uur.

Tijdens de inloopavond kunnen wijkbewoners kennismaken met de medewerkers en het werk van het Sociaal Wijkteam. Bewoners kunnen hier terecht met vragen, zorgen en ideeën over zorg, wonen, inkomen en (vrijwilligers)werk. Ook vragen op het gebied van opvoeding, school en opleiding zijn hier op hun plek. Op deze avond maakt u kennis met diverse buurtbewoners, vrijwilligers en organisaties die actief zijn in uw wijk. Het Sociaal Wijkteam Purmer werkt graag met u samen aan oplossingen voor uw vragen en het vormgeven van uw ideeën. De volgende inloopavond wordt begin volgend jaar georganiseerd.

In het Sociaal Wijkteam Purmer werken gemeente en verschillende (maatschappelijke) organisaties nauw met elkaar samen, op één plek. Spelen er problemen die niet eenvoudig op te lossen zijn, dan kan iemand van het Sociaal Wijkteam meedenken. Zijn er bewoners die activiteiten willen organiseren voor hun straat of wijk? Of die vragen of ideeën hebben over sporten of verenigingen? Ook dan denkt het Sociaal Wijkteam graag mee.