Open dag Zorgcirkel Cirkeldis op 25 oktober 2014

De Zorgcirkel heeft een eigen keuken: Cirkeldis. De kracht zit in dagelijks vers koken, met zoveel mogelijk verse producten, bij voorkeur uit onze eigen regio. En dat doen ze 365 dagen per jaar.

Dankzij hypermoderne apparatuur is Cirkeldis in staat om ouderwets lekker te koken, zoals thuis. Hun maaltijden worden direct na de bereiding snel teruggekoeld en op bord of in een “maaltijdverpakking” voor thuis geschept en geleverd aan de klant. Omdat het vers is is de houdbaarheidsdatum kort omdat er geen middelen zijn toegevoegd om de maaltijd langer houdbaar te maken. Dat is een belangrijk verschil met maaltijden uit de supermarkt of fabriek.

En dat verschil merk je. In smaak, maar ook in voedingswaarde. Vanwege de centrale ligging en een uitgekiende logistiek kunnen zij hun cliënten elke dag een verse maaltijd aanbieden. Zowel cliënten die in onze zorgcomplexen wonen, als mensen in de wijk en in de dorpen binnen onze regio. Naast de maaltijden voor de Zorgcirkel vestigingen, levert Cirkeldis ook maaltijden aan huis. Voor mensen die zelf niet willen of niet meer kunnen koken. Ook is het mogelijk een maaltijd af te halen bij een Zorgcirkel vestiging in de buurt. Lekker makkelijk. Ze doen dat duurzaam, ambachtelijk, professioneel en klantvriendelijk.