Unieke korting voor luisteraars en kijkers van RTV Purmerend

Voor de luisteraars en kijkers van RTV Purmerend, heeft Operettevereniging Purmerend & Omstreken gisteren tijdens de radiouitzending van PurPlus Magazine een fraaie kortingsactie aangekondigd.

Operettevereniging Purmerend & Omstreken is een bloeiende vereniging die zes keer per jaar optredens geeft in Theater De Purmaryn. Momenteel staan zij op de planken met de welbekende Weense operette ‘Im Weissen Rössl’. Het hotel waarnaar deze operette is vernoemd, bestaat echt en is gelegen aan de Wolfgangsee in Oostenrijk.

Het verhaal draait om de herbergiester die de scepter zwaait, de klunzige obers en de goedwillende en veeleisende gasten. Het hotel is de plek waar het hele dorp zijn plezier komt halen. Overgoten met een Amsterdams sausje à la 'De Jantjes',  wordt dit stuk met veel muziek en zang enthousiast op de planken gezet. Vrijdag en zaterdag is de operette nog te zien in Theater De Purmaryn. Kaarten kosten normaal € 22,50 per persoon, maar luisteraars (en kijkers) van RTV Purmerend krijgen nu een fraaie korting van 20%!

Aan de kassa van het theater meldt u dat het gaat om de 'ACTIE RADIO PURMEREND'. U profiteert dan gelijk van de korting en betaalt dan slechts € 18,50 per kaartje. Laatste voorstellingen: vrijdag 21 november en zaterdag 22 november om 20.15 uur.

Een mooie korting, waarmee Operettevereniging P&O u, als luisteraar en kijker van uw lokale omroep, de gelegenheid biedt om de vrolijkheid van 'Im Weissen Rössl' zelf te ervaren.