Nieuwe kinderserie Pip en Pelle te zien bij TV Purmerend

Deze kerstvakantie presenteert TV Purmerend in samenwerking met Bosmadia de kinderserie Pip en Pelle, voor kinderen tussen 3 en 7 jaar. De eerste uitzending was op maandag 22 december om 09.00 uur. Maak kennis met Pip & Pelle op dit kanaal.

Pip en Pelle vormen samen een onafscheidelijk duo. Waar Pip is, is Pelle. Waar Pelle is, is Pip. Pelle is de slimste van de twee en houdt er van om Pip en andere kinderen iets te leren. Pip is de grappige, speelse en spontane van de twee. Samen komen ze altijd in grappige of avontuurlijke situaties terecht. 

Pelle heeft altijd een brilletje en draagt een blauwe broek met een gele blouse. Pip is altijd te zien met twee vlechten in het haar. Ze is ook herkenbaar aan haar mooie rode broek en paars shirt met een grote lachende bloem erop.

In iedere aflevering staat een ander thema centraal; dit zijn uiteraard thema's die aansluiten op de belevingswereld van de jonge televisiekijker.

Bosmadia heeft dit televisieprogramma ontwikkeld voor kinderen tussen de 3 en 7 jaar. Pip en Pelle is een educatief kinderprogramma, waarin kinderen op een speelse, grappige en levendige manier de wereld om hen heen leren kennen.

Pip en Pelle zijn vanaf maandag 22 december op deze zender te zien. Dagelijks om 09.00 uur, met een herhaling op dezelfde dag om 16.00 uur. Vervolgens wordt het dagelijks op deze tijdstippen uitgezonden. Een nieuwe aflevering wordt op woensdag uitgezonden. De herhalingen daarvan zijn volgens het genoemde schema.