Audities bij Purple: musketiers gezocht

Theatergroep Purple brengt elk jaar een grote nieuwe productie op de planken. Voor hun nieuwste stuk, De Drie Musketiers, is de zeer actieve theatergroep op zoek naar musketiers. De eerste audities vinden zaterdag 17 september al plaats. In oktober volgt zo nodig een tweede ronde. Hoewel de theatergroep al veel leden heeft, vraagt de nieuwe productie om nieuwe aanwas. Musicalgezelschap Theatergroep Purple werkt elk jaar hard aan een nieuwe productie. Hoewel de theatergroep een levendig gezelschap is, zoeken zij nu toch nieuwe leden voor hun nieuwste productie De Drie Musketiers, waarmee zij komend seizoen voor het voetlicht treden. 

Het verhaal van De Drie Musketiers vraagt namelijk om een grote cast met veel musketiers. Om de productie van voldoende mensen met degens en zwierige hoeden te voorzien, is Theatergroep Purple dan ook naarstig op zoek naar mannen en/of vrouwen die zichzelf wel zien schitteren in een dergelijke rol. Maar een 'een goede alt-partij' is ook van harte welkom. Zo zegt Micky Ohr van de PR-afdeling in gesprek bij PurPlus Magazine.

In datzelfde gesprek maakt zij ook bekend dat de theatergroep die in de race is voor de Amateur Musical Awards, door is naar de finale. Van de zogenaamde 'longlist' waarop Purple met maar liefst 5 categorieen stond, is het gezelschap doorgestoten naar de shortlist voor de categorie 'beste choreografie' met Mandy Wognum. Bovendien is Purple door de organisatie van de AMA's gevraagd om tijdens de finale in het Delamar theater een optreden te verzorgen. Purple zal een medley brengen uit hun stuk Copacabana. De uitreiking van de AMA's is op 24 oktober in het Delamar Theater in Amsterdam.

 


Meer nieuws