RTV Purmerend.nl

Live impressies van Kerst in het Park 2016 vanuit Leeghwaterpark

Dit weekend vindt de tweede editie van het evenement 'Kerst in het Leeghwaterpark' plaats. De laatste voorbereidingen worden getroffen om het Leeghwaterpark om te toveren tot een groot kerstpark. RTV Purmerend is er op vrijdagavond met camera's bij om live korte impressies uit te zenden.

Terwijl het Leeghwaterpark wordt omgetoverd tot een prachtig kerstpark waar gedurende dit weekend kan worden genoten van een magische kerstsfeer, bereiden radio DJ's en cameramensen zich voor om met een camera op pad te gaan om beelden bij je thuis te brengen.

Op vrijdagavond zijn impressies van het kerstpark te zien tijdens o.a. het programma Before Midnight met Ronald Hilligehekken en Nick Donkerloo. Gewapend met televisiecamera en microfoon is één helft van dit duo in het Leeghwaterpark aanwezig. Zie jij ze lopen? Laat je dan vooral niet tegenhouden en geef je kerstgroeten live op televisie door aan heel Purmerend! Before Midnight is te zien vanaf 21.00 uur op televisiekanaal 36 (KPN) en kanaal 336 (Ziggo) en ook via de webstream van RTV Purmerend op www.rtvpurmerend.nl. Ook andere programma's zullen impressies uitzenden.