Wethouder Tijmstra onthult logo Kinder en Tienercentrum Riekstraat

Kinderen van het Kinder- en Tienercentrum Riekstraat hebben het logo ontworpen voor het jarige kindercentrum. Wethouder Tijmstra onthulde het winnende logo tijdens het feest in en om het centrum.

Een jaar geleden opende het Kinder- en tienercentrum Riekstraat haar deuren in Purmerend. De naam zegt het al: een centrum voor kinderen en tieners waar activiteiten worden georganiseerd die zijn afgestemd op de verschillende leeftijden. Het centrum is in dat jaar uitgegroeid tot een fijne plek voor alle kinderen van vier tot en met vijftien jaar. Gediplomeerde krachten en vrijwilligers zorgen er voor dat het centrum elke werkdag dag geopend is en begeleiden de activiteiten.

Maar het centrum had nog geen eigen logo. Er werd een wedstrijd uitgeschreven voor alle kinderen die het centrum bezoeken. De kinderen gingen ermee aan de slag en ontwierpen een passend beeldmerk voor hun centrum. Er waren twaalf inzendingen. Winnaars zijn Amber en Arienne, de originaliteitprijs ging naar Zahra. De inzendingen zijn beoordeeld door de kinderen (12-15 jaar) van de woensdagmiddaggroep. Wethouder Evelien Tijmstra onthulde het winnende ontwerp tijdens de feestelijke dag die ter ere van het éénjarig bestaan werd gehouden. Het logo zal binnekort prijken op het gebouw aan de Riekstraat 12 in de Purmer-Noord in Purmerend. Een website is nog in de maak.