Sligro opent nieuw pand in Baanstee-Noord

Met een druk op een rode knop openden enkele gasten, waaronder wethouder Rotgans, maandag 29 mei de nieuwe vestiging van Sligro in Purmerend. Dat gebeurde slechts zeven maanden nadat de eerste paal van het pand werd geslagen op bedrijventerrein Baanstee-Noord. Het is de vijftigste vestiging van Sligro.

Directeur Willem-Jan Strijbosch van Sligro meldt dast Purmerend al langer op het verlanglijstje van Sligro stond, vanwege de omvang en schaalgrootte van het bedrijfsleven en horeca in de stad. ‘Dat maakt een eigen vestiging in de stad zinvol.’  Sligro kreeg begin 2016 vaste voet aan de grond in Purmerend door de overname van De Kweker aan de Wagenweg en op 24 oktober vorig jaar werd de eerste paal geslagen voor een pand van ruim 9000 m2 op bedrijventerrein Baanstee-Noord.
Sligro koos volgens Strijbosch voor de Baanstee-Noord vanwege de gemakkelijke bereikbaarheid voor ondernemers uit Purmerend en de regio. Prominenten Sandra Ysbrandy (Tijd voor Max), Ron Blaauw (Ron Gastrobar), Alain Alders (Landgoed Duin & Kruidberg), Harry Rotgans (gemeente Purmerend) en Nico Molenaar (Sligro) verrichtten de openingshandeling.