Cameraman of-vrouw gezocht

RTV Purmerend zoekt voor meerdere programma's een (beginnende) cameraman of - vrouw.

Ben jij degene die straks het plaatje maakt voor de kijker thuis? Die graag op veel verschillende plekken komt en mensen ontmoet? Dat zou mooi zijn, voor meerdere programma’s, bijvoorbeeld in de vrijdagavond of op de zaterdagochtend zoeken we namelijk een (beginnend) cameraman of –vrouw.

Wie zijn wij?
Radio Purmerend is al jaren dé lokale omroep van Purmerend. Via kanalen als radio, TV, internet en sociale media houden we Purmerenders op de hoogte van wat er speelt en leeft in de marktstad. Met verschillende programma’s brengen wij Purmerend bij mensen thuis. Op de vrijdagavond wordt bijvoorbeeld een programma van 21:00 uur tot 24:00 uur uitgezonden. En op de Zaterdagochtend wordt uitgezonden tussen 09:00 en 12:00 uur en is RTV Purmerend in het laatste uur iedere week live bij een evenement dat op dat moment plaatsvindt.

Wie zoeken wij?
Om een vast team te bouwen zijn we voor een aantal programma’s op zoek naar een cameraman of –vrouw die op vaste tijden (bijvoorbeeld iedere zaterdagochtend tussen 10:00 en 12:30 uur of vrijdagavond tussen 21:00 uur en 24:00 uur) beschikbaar is. Verder kan je goed omgaan met spanning en stress (gezonde spanningen bij live-schakelingen). Daarnaast ben je een teamplayer maar kan je ook zelfstandig goed werken. Communicatief ben je sterk, want je hebt contact met de verslaggever, de contactpersonen op evenementen en de studio. Je bent ouder dan 16 (i.v.m. de waarde van de apparatuur) en bovenal: hebt interesse in camerawerk en media, en wil die met ons delen!

Jij:

  • Je bent ouder dan 16
  • Ben op zaterdagochtend tussen 10:00 en 12:30 uur of vrijdagavond tussen 21:00 en 24:00 uur
  • Hebt passie voor het maken van beelden
  • Bent leergierig en een teamplayer.

 Ervaring is mooi meegenomen, maar niet verplicht! Wel moet je leergierig zijn en blijvend willen leren.

 Wij:

  • Bieden een leuk mediabedrijf en team om mee samen te werken.
  • Geven je de kans om te groeien en te ontwikkelen.
  • Leveren een bijdrage aan je CV.
  • Zorgen voor momenten in je leven die je altijd bij zullen blijven.

 Radio Purmerend:
Zendt al meer dan 20 jaar uit voor alle Purmerenders via 104.9FM in de ether en 103.3FM op de kabel. Daarnaast zijn we wereldwijd te beluisteren via onze webstream en via TV Purmerend.

Contact:
Interesse? Stuur je sollicitatie en overige relevante informatie (indien aanwezig een demo, niet verplicht) en (eventuele) ervaring naar vacature@rtvpurmerend.nl.
Voor vragen kun je tevens contact opnemen met Lars van der Manden via Lars.vanderManden@rtvpurmerend.nl.

 Let op:

Het betreft een vrijwilligersfunctie maar het is niet vrijblijvend. Ook een vrijwilligersfunctie vraagt om serieuze inzet en continuïteit.