Sportgala in Purmaryn live op RTV Purmerend

Sportgala in Purmaryn live op RTV Purmerend

Sport Awards Purmerend gaat op herhaling. De uitreiking van de Sportprijzen van Purmerend vindt plaats op vrijdag 19 januari in Theater de Purmaryn. De organisatie is in handen van RTV Purmerend in samenwerking met Spurd en Sportraad Purmerend.

Met de uitreiking van de Sport Awards wil de organisatie de aandacht voor sport in Purmerend bevorderen. Er worden deze editie wederom vijf prijzen uitgereikt. Een jury en het publiek bepalen wie er naar huis gaan met de prijs voor sportteam, sportman, sportvrouw en jeugdsporter van het jaar. De vijfde prijs is een aanmoedigingsprijs voor een aankomend sporttalent en wordt zoals gewoonlijk door de Sportraad uitgereikt. Het gala wordt live uitgezonden door RTV Purmerend.
Het nomineren van kandidaten voor de Sport Awards kan vanaf zondag 19 november tot en met zondag 3 december 2017. Uit deze nominaties door publiek en jury worden drie genomineerden per categorie gekozen. Ze staan op 19 januari in het zonnetje tijdens het sportgala van het jaar. De jury bestaat uit Melvin Smid, grondlegger van de Sport Awards en voormalig radiomaker bij RTV Purmerend, wethouder Sport Roald Helm, Bert Slegt van de Sportraad en Gerrit Aafjes, oud-bestuurder van stichting Spurd.
Er wordt nog gezocht naar sponsoren die hun naam willen verbinden aan het gala en de sportverkiezing. Geinteresseerden kunnen contact opnemen via sportawards@rtvpurmerend.nl.