RTV Purmerend.nl

Veel Sinterklaas bij RTV Purmerend

RTV Purmerend ruimt traditiegetrouw weer veel zendtijd in voor de komst van de Goedheiligman. Dat begint op woensdag 15 november met de eerste aflevering van het Purmerends Sinterklaasnieuws en eindigt met een live verslag op televisie van de intocht van Sinterklaas op 19 november.

Vanaf woensdag is elke middag om 16.00 uur een aflevering van het Purmerends Sinterklaasnieuws. Burgemeester Don Bijl controleert samen met Sinterklaas of de intocht goed geregeld is. Een paar punten moeten nog gecontroleerd worden en de burgemeester besluit daarvoor RTV Purmerend in te schakelen. Of het allemaal goed komt met de organisatie van de intocht is dagelijks om 16.00 uur te zien in het Purmerends Sinterklaasnieuws. Vrijdag start de uitzending een kwartiertje eerder.
Meteen na het Sinterklaasnieuws wordt een film van Pip en Pelle uitgezonden. En de avonturen van het duo staan vanzelfsprekend in het teken van het naderende Sinterklaasfeest. Overigens wordt elke uitzending van het Sinterklaasnieuws de volgende ochtend om 7.30 uur herhaald. De Pip en Pelle film wordt zaterdag en zondag na het Sinterklaasnieuws herhaald.
De intocht op zondag 19 november is live te zien vanaf 13.00 uur en dan is ook duidelijk of de intocht op rolletjes loopt, of dat Pip en Pelle toch nog in actie moeten komen. RTV Purmerend is te zien via Ziggo kanaal 36, KPN kanaal 1390 of wereldwijd via de webstream op www.rtvpurmerend.nl. De productie is een samenwerking tussen RTV Purmerend en Bosmadia Entertainment.
Foto: E. Ruis