Beëdiging van nieuwe burgemeester volg je bij RTV Purmerend

Het is zover; Ellen van Selm wordt beëdigd als nieuwe burgemeester van de gemeente Purmerend. Vanaf 19:00 uur is het programma Raadszaken te volgen, waarna de openbare vergadering en een interview met de dan kersverse burgemeester te zien zijn bij RTV Purmerend.

De avond wordt om 19:00 uur gestart met een uitzending van Raadszaken. Politiek commentator Piet van Dijk is te gast en Wesley Dekker spreekt met commissaris van de Koning Arthur van Dijk. Hij zal Ellen van Selm tijdens de openbare vergadering beëdigingen als nieuwe burgemeester.

Na het programma Raadszaken zal de openbare vergadering rondom de installatie starten. Naast de commissaris van de Koning van Noord-Holland zijn onder meer het college, de raadsleden en burgemeesters van buurgemeenten aanwezig.

Gesprek

Wanneer Ellen van Selm is geïnstalleerd als nieuwe burgemeester van Purmerend en Beemster, zal zij in gesprek gaan met presentator Mick Smits. Want wat vindt ze van de avond en waarom wilde ze eigenlijk burgemeester van onze gemeente worden?

De beëdiging van de nieuwe burgemeester volg je 22 september vanaf 19:00 uur bij RTV Purmerend. Ziggo-kanaal 34, KPN 1390, Delta 12 of natuurlijk via rtvpurmerend.nl.