BeursVloer weer van start: "We hopen op een bruisend evenement"

Bedrijven en maatschappelijke organisaties op zoek naar een match. Donderdag 19 mei gaat de BeursVloer weer gehouden worden. Agnes Bak is manager bij de Waterlandse Uitdaging en organisator van het evenement. "We verwachten dat het weer een bruisend evenement wordt, want dat kunnen we allemaal wel gebruiken."

Het doel van het evenement is om maatschappelijke organisaties te matchen met een commercieel bedrijf. "Regelmatig hebben deze organisaties hulpvragen die niet passen binnen de begroting. Aan de andere kant hebben bedrijven vaak de behoefte om aan 'maatschappelijk betrokken ondernemen' te doen. Wij zijn de verbinder van vraag en aanbod.’’

MatchMaand

Vanwege corona kon er de afgelopen jaren geen BeursVloer gehouden worden, maar was er wel een alternatief; de MatchMaand. "Het is mooi dat we ook tijdens de pandemie door konden gaan, maar een evenement zet toch net wat meer kracht bij." De MatchMaand was volgens Bak een succes met 45 matches en een maatschappelijke waarde van 35.000 euro, maar ze gaat er vanuit dat er dit jaar meer resultaat is. "We hopen deze keer op 75 matches met een maatschappelijke waarde van 55.000 euro."

Wielingenstraat

De BeursVloer wordt donderdag 19 mei van 15:15 tot 17:00 uur gehouden in de Rabobank aan de Wielingenstraat 2 in Purmerend. Voor meer informatie zie de website van de Waterlandse Uitdaging.