C&A vertrekt uit Purmerend

Kledingwinkel C&A vertrekt uit Purmerend. Dat heeft een woordvoerder van Wereldhave, eigenaar van het Eggert Winkelcentrum, bevestigd aan RTV Purmerend. In de winkelruimte zal een HEMA komen.

HEMA komt op de plek van de huidige C&A en zal in de eerste helft van 2022 haar deuren openen. Met de sluiting van de C&A-vestiging in het Eggert Winkelcentrum, zal de kledingketen definitief verdwijnen uit Purmerend. Eerder maakte een vestiging in Winkelcentrum Miro al plaats voor discountwinkel Action.

Een compleet nieuwe winkel volgens het nieuwste HEMA-winkelconcept, dat gaat komen in het Eggert Winkelcentrum. Naast het winkelen, zal er ook in de locatie ruimte zijn voor een horecagelegenheid. De toekomstige vestiging zal niet alleen de huidige C&A, maar ook de vestiging van Care & Beauty by D.I.O. beslaan. Deze drogisterij zal elders in het winkelcentrum worden gevestigd. Een woordvoerder van Wereldhave kon nog niet melden waar precies, maar de gesprekken zijn in volle gang.

Meer dan alleen winkels

Eerder maakte Wereldhave, de eigenaar van het Eggert Winkelcentrum, bekend dat de Jumbo in de eerste helft van 2022 een vestiging gaat openen in het winkelcentrum. De winkel gaat zich vestigen in het huidige pand van HEMA. Voor de komende jaren is het doel om een mixed-use ‘Full service center’ te maken van het winkelcentrum in de binnenstad. Het center zal meer worden dan alleen winkels; er komt meer aandacht voor horeca, entertainment, fitness en gezondheidszorg.

Boeren blokkeren N235 en N247 met tientallen trekkers en hooibalen