Live bij RTV Purmerend: De Rode Loper Zomershow

Zaterdagmiddag belooft het een en al gezelligheid te worden op de Kaasmarkt vanaf 13:00 uur vindt er een modeshow plaats met meer dan twintig modewinkels en boetieks die hun collectie presenteren.

Sinds februari is er elke maand een ‘koop weekeinde’ in het leven geroepen door BIZ Purmerend. Elke maand een weekend met evenementen om het winkelen heen, dit weekend is het ook weer zover. Zaterdagmiddag zal de Kaasmarkt worden omgetoverd tot een modeshow waar lokale ondernemers hun zomerse collectie aan het winkelend publiek kunnen laten zien, voor de kinderen is er o.a. gratis popcorn en schminken.

Arno Kantelberg

De modeshow wordt gepresenteerd door journalist en modekenner Arno Kantelberg. Hij staat bekend als 'stijlpastoor van Nederland' en was jarenlang hoofdredacteur van tijdschriften als Esquire en National Geographic. Ook is hij regelmatig te zien bij RTL Boulevard.

De lokale omroep van Purmerend is vanaf 12:45 uur live aanwezig met een registratie van dit evenement. De uitzending zal via televisie en Facebook te zien zijn. Ziggo 34, KPN 1390 en Delta 12.

Foto; Evert Ruis