Duo Rina en Peter zijn 3 december te gast bij het Zondagmiddagpodium in Triton

Bezoekers van het Zondagmiddagpodium (ZOMIPO) wacht aanstaande zondag 3 december een primeur. Rina Visser en Peter Bormann treden voor het eerst samen op. Liefhebbers van Jordaan liedjes én Rock liedjes uit de sixties worden op hun wenken bediend. Zin in een uitbundige zondagmiddag, dan bent u op het juiste adres in wijkcentrum Triton. 

Schijnwerper op de zangers

De jaren zestig van de vorige eeuw maakten niet alleen Elvis Presley, Cliff Richard en The Cats bekend maar ook Johnny Jordaan en Willy -en Willeke Alberti. Waar Rina vooral Jordaan liedjes vertolkt, is Peter juist op zijn best met Rock nummers. Het repertoire van Rina en Peter sluit dan ook naadloos op elkaar aan. Op 3 december wisselen ze elkaar af met ieder twee nummers per keer. Speciaal voor bezoekers van het ZOMIPO vertolken ze samen het overbekende lied: ”De glimlach van een kind”.

Bezoekers van het Zondagmiddagpodium worden hartelijk welkom geheten door de vaste groep van de ZOMIPO vrijwilligers. Zoals altijd zorgen zij voor koffie en thee en een praatje. 

Wat en hoe

Zondagmiddagpodium maakt het bezoekers makkelijk. Aanmelden hoeft niet. De optredens zijn van 14 uur 00 tot 16 uur 00. De kosten zijn 5 euro inclusief koffie of thee.
Locatie zondag 3 december, Wijkplein Where, Triton, 1443 BM, Purmerend.
Kijk voor meer informatie op www.clup.nl/zondagmiddagpodium of neem contact op met Joop Broerse via 0653336150 of joopgerda166@kpnmail.nl.
Fotobewerking: E.Ruis