Enkhuizer Zeemanskoor de Sjappetouwtjes in Triton, 7 januari

Het Zondagmiddagpodium trapt het nieuwe jaar af met het Enkhuizer Koor de Sjappetouwtjes, op zondagmiddag 7 januari in Triton. Het koor is een bekende voor vaste bezoekers van het zondagmiddag podium. Zij weten dat het een spetterende middag wordt met liederen over de Zuiderzee en sterke zeemansverhalen. Het optreden brengt de geschiedenis van de Zuiderzee tot leven. Dat wordt meedeinen.

Het koor in de schijnwerpers

Voor organisator Joop Broerse is de komst van het Enkhuizer koor een mooie start van het nieuwe jaar. “Ik weet dat veel mensen van hun optreden genieten.” Het koor bestaat uit 20 zangers, die zich laten begeleiden door 5 muzikanten op gitaar en trekharmonica’s. Het repertoire bestaat uit bekende en regionale  zeemansliederen afgewisseld door sterke verhalen en mythes over het vroegere zeeleven. Voor meer informatie over het koor gebruik deze KNOP.

Wat en hoe

Zondagmiddagpodium maakt het bezoekers makkelijk. Aanmelden hoeft niet. De optredens zijn van 14 uur 00 tot 16 uur 00. De kosten zijn 5 euro inclusief koffie of thee.
Locatie zondag 7 januari, Wijkplein Where, Triton, 1443 BM, Purmerend.
Kijk voor meer informatie op www.clup.nl/zondagmiddagpodium of neem contact op met Joop Broerse via 0653336150 of joopgerda166@kpnmail.nl.
Fotobewerking: E.Ruis