Er komt weer Reuring!

Reuring gaat door. De organisatie noemt het Reuring festival 2021 van 1 tm 4 juli hetzelfde feestje mét de luxe van een eigen stoel met drankje!. De kaartverkoop start vanaf 7 juni om 11 uur via www.reuring.com

De organisatie is er ook dit jaar weer in geslaagd een heel leuk programma samen te stellen. Grote namen zoals van Dik Hout, Défano Holwijn en Emma Heesters. Maar ook verrassend op de openingsavond donderdag 1 juli ruimte voor lokaal talent met Peu de Feu en de coverband Sticky Licks met pop-  en rockmuziek vanaf de 70´s. Op zaterdag 3 en zondag 4 juli is er een uitgebreid kinderprogramma. Verhalen en liedjes van Kikker en Haas, maar ook het Veterstrikconcert. Roodkapje die na 388 jaar besluit het helemaal anders te doen, dat wil niemand missen.

Per voorstelling moeten kaartjes worden gereserveerd. Dat betekent niet dat er vaste plekken zijn. Per locatie krijgen bezoekers gewoon een plaats toegewezen. Wel een luxe plaats met drankje voor een kleine toegangsprijs. De kaartverkoop verloopt via Theater de Purmaryn en start op 7 juni om 11 uur via www.reuring.com.