Expositie bij Kerkhof-galerie Overweersepolderdijk

Tot 1 augustus exposeren Gertjan Dubbeld, Susan Kwak en Renske Ruiter in de Kerkhof-galerie en beeldentuin aan de Overweersepolderdijk. De kunstenaars namen deel aan het coachingstraject KunstWerkt! Van Cultuurhuis Wherelant en Reakt en als afsluiting exposeren ze nu hun werk.

Over de kunstenaars

Gertjan Dubbeld is een geboren Purmerender en schildert sinds vier jaar. Zijn werk is voornamelijk gemaakt met acryl- en aquarelverf. Ook experimenteert hij graag met olieverf, etsen, houtskool, rijstpapier, Oost-Indische inkt en digitale technieken. Gertjan werkt voornamelijk figuratief en met een portret-matige aanpak. In zijn werk is zijn achtergrond als fotograaf terug te vinden.

Susan Kwak (Zaandam, 1994) houdt ervan om te experimenteren met verschillende media. Zo werkt ze veel met gouache, aquarellen en epoxy, maar ook met klei, vilt en leer. De natuur is vaak een inspiratiebron voor Susan.

Renske Ruiter (Amsterdam, 1990) maakt vooral divers en kleurrijk werk. Renske begon ooit met het vouwen van origami kraanvogels, maar gaandeweg koos ze voor meer uitdaging en variatie. Haar huidige werk bestaat uit schilderijen, viltwerk, 3D-printwerken en poëzie. Inspiratie haalt Renske uit boeken, dromen of het internet.  

De expositie is geopend op vrijdagen, zaterdagen en zondagen van een tot vier. De beeldentuin is geopend van tien tot vijf. Voor meer info kunt u de website bezoeken.