RTV Purmerend.nl

Fietser overleden na ongeluk Kooimanweg, automobilist gevlucht

Er is in de nacht van donderdag 22 op vrijdag 23 juli een fietser aangereden op de Burgemeester D. Kooimanweg in Purmerend. De fietser, een 28-jarige vrouw uit Purmerend, is ter plaatse overleden. Een automobilist is gevlucht.

Rond kwart over twaalf werd de fietser aangereden op de Burgemeester D. Kooimanweg, niet ver van de Flevostraat. Bij de aanrijding werd de fiets in tweeën gereden. Hulpdiensten kwamen ter plekke, maar dat mocht niet baten voor de fietser.

De politie startte een onderzoek en heeft een 20-jarige man uit Purmerend aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. Twee inzittenden van de auto hebben zich in de vroege ochtend van vrijdag gemeld. 

Graag komt de politie in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben in de omgeving van de Burgemeester D. Kooimanweg in Overwhere. Weet u wie bij het verkeersongeval betrokken zijn? Of heeft u andere informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Informatie delen kan ook anoniem: bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Foto: Inter Visual Studio / Stefan Roode