Film ‘Purmerend in de jaren 60-70’ een grote hit; extra voorstelling

Wegens grote belangstelling voor de film ‘Purmerend in de jaren 60-70’ organiseert de Vereniging Historisch Purmerend (VHP) een extra voorstelling op zondagmiddag 26 februari. De voorstelling in het Filmhuis is alleen te zien voor bezoekers met een entreekaart. 

De film neemt de bezoekers terug in de tijd met een wandeling door de Bultstraat, de Willem Eggertstraat en langs het Weeshuis. Er is ruime aandacht voor de Overwhere, de eerste Purmerendse nieuwbouwwijk, met beelden van schoolgaande kinderen en schaatsers. Commentaar wordt geleverd door Jan Viskoper en Henk Meines. De film is samengesteld uit verschillende films die door de jaren heen aan de VHP zijn geschonken. 

De extra voorstelling is op zondagmiddag 26 februari aanvang 14 uur in het Filmhuis, Kerkstraat 11 te Purmerend. Voor de voorstelling heeft iedereen een entreekaart nodig, ook de leden van de VHP. Te verkrijgen bij de vereniging op zaterdag 28 januari tussen 13 uur en 16 uur en 15 februari tussen 10 uur en 12 uur bij de VHP, Kanaalkade 10, 1441 LA Purmerend. De entree bedraagt
3 euro 50.