Genieten van ‘t Bontelevenslied op 7 mei

Het wordt weer feest voor liefhebbers van het meezingkoor ’t Bontelevenslied. Op 7 mei aanstaande treedt het Purmerendse koor op bij het ZondagmiddagPodium in Wijkplein Triton in Overwhere. Voor vaste bezoekers iets om naar uit te kijken, voor nieuwe bezoekers vast en zeker een leuke ervaring. Meezingboekjes zijn aanwezig, zodat iedereen uit volle borst mee kan doen. 

Het koor in de schijnwerpers

Het tienkoppige meezingkoor kent een gevarieerd oeuvre. Zo brengen ze zeemansliederen ten gehore maar ook smartlappen en hedendaagse muziek. Een gitarist, drummer en twee accordeonisten zorgen voor de begeleiding. De dirigent, Dick Roemer, praat op zijn bekende wijze de liedjes aan elkaar. 

Boodschap voor bezoekers

Ook dit koor wil lieve, gewone, oudere mensen een gezellige middag bezorgen. Precies wat de immer actieve vrijwilligers groep achter het zondagmiddagpodium voor ogen heeft. “Wij verzorgen niet alleen de thee, maar maken een praatje en geven aandacht. Mensen waarderen dat ook.” 
Meer informatie? Klik op deze KNOP.

Wat, hoe en waar

Zondagmiddagpodium maakt het bezoekers makkelijk. Aanmelden hoeft niet. De optredens zijn van 14 uur 00 tot 16 uur 00. De kosten zijn 5 euro inclusief koffie of thee.
Locatie zondag 7 mei, Wijkplein Where, Triton 73, Purmerend
Voor meer informatie contact: joopgerda166@kpnmail.nl
Fotobewerking: E.Ruis