Getuigenoproep: overval door drie mannen bij Purmerringvaart

De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof die donderdag 16 december plaatsvond op een brug over de Purmerringvaart. Een minderjarige jongen werd door drie mannen beroofd van zijn persoonlijke bezittingen.

Die donderdag reed het slachtoffer rond 19.50 uur op de brug over de Purmerringvaart. Een andere brug over de ringvaart, nabij de Hannie Schaftstraat, was in die periode gesloten. Daardoor maakten meer mensen gebruik van de brug bij de Vrouwenzandstraat.

Het slachtoffer werd door drie mannen tegengehouden, toen hij over de brug reed. Daarmee werd de jongen gedwongen om te stoppen. Vervolgens beroofden zij hem van zijn persoonlijke bezittingen. Na de beroving zijn de daders op drie scooters ervandoor gegaan.

Getuigenoproep

De politie wil graag in contact komen met mensen die informatie hebben over deze straatroof. Heeft u iets gezien of gehoord in de omgeving van de Vrouwenzandstraat? Weet u wie bij dit incident betrokken zijn? Of heeft u andere informatie over deze zaak? Neem dan contact op via 0900-8844. Informatie delen kan ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.